Seychellene

Følg oss til Seychellene!

Med oss kan du velge mellom ferdige programmer og skreddersydde turer til Seychellene som er skreddersydd for dine spesifikke behov. Shop loss pa markedsplasser og tilbyr alt fra luksuriøse feriesteder til familiedrevne gjestehus eller skjulested. Du kan velge å bo på en øy alle netter eller kombinere flere øyer. Vi har også reiseforslag som inkluderer lokale turer til land og sjø, seilingskryss og bryllupsarrangementer.

tanzaniaresor

Kombiner soling med safari

Seychellene er også perfekte å kombinere med safari. På den måten får du både eventyr og et fantastisk solskinn. Vi har gjennomført programforslag med safarier i blant annet Tanzania og Kenya, men vi skreddersyr også turer for å gjøre drømmeferien din.

Sy din egen tur

Med Seychellene Flexpakker kan du sy din tur til Seychellene. Velg mellom Seychellene Flex Delux og Seychellene Flex Mellanklass. Kombinere trygt med safari i Tanzania eller Kenya.

 

Tanzania i et nøtteskall

I 1961 ble Forente Republikken Tanzania uavhengig og navnet kommer fra de to tidligere tilstandene Tanfanyika og Zanzibar. Tanzania ligger i Øst-Afrika, og nabolandene er Kenya, Uganda, Burundi, Kongo, Zambia, Malawi og Mosambik. I tillegg tilhører skjærgården Zanzibar og Pemba Island til Tanzania. Nasjonen er en republikk bestående av 26 regioner, og landets president er Jakaya Kikwete Mrisho. Landets politiske sentrum ligger i hovedstaden Dodoma, og kystbyen Dar es Salaam er den viktigste handelsbyen i Tanzania. Havnen i denne byen er av stor betydning for Tanzania og dets naboer.

Seychellene – en uberørt perle

Seychellene er et ekte paradis som de store turistmassene ennå ikke har funnet. Blant opplevelsene er det kalkstrender hvor det alltid er god plass, en fantastisk undervannsverden å oppdage og en unik, uberørt natur å utforske.

Seychellene har 115 øyer, men de fleste velger å bo på de største øyene Mahé, Praslin og La Digue. Noen bor på en av øyene gjennom hele oppholdet mens andre velger å bo på flere øyer. Øyene i Seychellene er små og hvor du bor, er du alltid nær en strand og det vakre havet i Det indiske hav.

Vakkert og trygt

Det som tiltrekker mange til Seychellene er øyens uberørt natur og strendene, en vakrere enn den andre. På Praslin er det for eksempel Anse Lazio, som har blitt utpekt flere ganger som verdens vakreste og romantiske strand. Kanskje det er derfor Seychellene er et populært reisemål for bryllupspar. Mange er parene som har valgt Seychellene for sin bryllupsreise eller gifte seg på en av de vakre strendene. Seychellene tiltrekker seg også det som et trygt og trygt reisemål. Kriminaliteten er lav og det er ingen smittsomme sykdommer eller farlige dyr. Det er egentlig bare å dra dit og nyt!

Aktiviteter på land og sjø

Selv om Seychellene er det perfekte reisemål for en avslappende solferie, passer Seychellene også til de som ikke bare vil ha livet på stranden. I tillegg til førsteklasses snorkling og dykking har øyene forskjellige aktiviteter for hele familien. Man kan gå i regnskogen, besøke naturreservat, leie sykkel, ta båtturer til andre øyer, sykle og spille golf.

Seychellene er også den perfekte kombinasjonen med en safari sti. På den måten får du både eventyr og et fantastisk solskinn. Vi har gjennomført programforslag med safarier i blant annet Tanzania og Kenya, men vi er også eksperter på å skreddersy turer i henhold til spesifikke krav.